Batjocorit, Becali se retrage iar de la FCSB. Nu a suportat umilița administrată de puștii lui West Ham

Batjocorit, Becali se retrage iar de la FCSB. Nu a suportat umilița administrată de puștii lui West Ham

Gigi Becali (64 de ani) este hotărât să se retragă de la FCSB, după umilința suferită joi de vicecampioana României în Conference League, 0-3 cu West Ham United. FCSB e cea mai slabă echipă din toate grupele Conference League reușind să strângă doar două puncte în șase meciuri, cu un golaveraj devastator: 3-18.

Gigi Becali nu mai suportă umilințele echipei sale. Foto Arhivă Adevărul

După ce puștii de la West Ham United s-au distrat cu vicecampioana României, Gigi Becali s-a hotărât să facă tot posibilul să își recupereze banii și să se retragă de la echipă. Finanțatorul a anunțat că este dispus să vândă orice jucător de la FCSB, ba chiar să cedeze clubul pentru a-și recupera investițile.

De la mine poate să plece oricine pentru că sunt hotărât să mă retrag. Văd ce pot să recuperez și mă retrag, poate vând și echipa. Eu sunt batjocorit acum. Vin ăștia și bagă jucători de 15-16 ani. Eu văd că nu pot, așa că mă retrag. Mi-am dat seama că nu pot! Trebuie să vând ca să mă retrag.

Toți jucătorii sunt de vânzare

O să vedeți. Oricine e de vânzare! Nu pe 3 lei, dar în 2-3 ani o să văd ce bani pot să iau. Poate crește Tavi… Nu știu! M-aș ocupa eu, dar nu știu” , a spus Gigi Becali la Pro Arena. Acesta a mai aruncat o săgeată către Nicolae Dică, antrenorul care și-a dat demisia de la FCSB înaintea ultimului meci din Conference League.

Ce antrenament e ăla de 1 oră și jumătate? Aia e plimbare în parc” a declarat Gigi Becali, care în urmă cu mai multe săptămâni spunea că vrea să-i cheme pe jucători la stadion și aceștia să stea la program, ca la uzină.

FCSB se află pe locul 7 în clasamentul din Superliga, iar în Conference League, vicecampioana României s-a făcut de râs. Roș-albaștrii au fost eliminați după faza grupelor, terminând pe ultimul loc, cu două puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?