BATJOCURĂ! Director la Apă și Canal la Târgu Jiu, numit secretar de stat la Ministerul Culturii în Guvernul Dăncilă!

BATJOCURĂ! Director la Apă și Canal la Târgu Jiu, numit secretar de stat la Ministerul Culturii în Guvernul Dăncilă!

BATJOCURĂ! Director la Apă și Canal, la Târgu Jiu, numit secretar de stat la Ministerul Culturii în Guvernul Dăncilă! Premierul Viorica Dăncilă l-a numit marți secretar de stat în Ministerul Culturii pe Mihai Alexandru Gherghe în locul lui Răzvan Ștefan Rab, potrivit Monitorului Oficial. Noul demnitar de la Cultură este consilier local la Primăria Târgu Jiu și director al companiei locale de apă și canalizare, relatează  G4Media.ro .

 Gherghe, care este și secretarul organizației PSD Târgu Jiu, este absolvent al unui master în Studii de Securitate Nationala și Euroatlantică la Universitatea din Craiova, aceeași universitate la care a studiat și Informatica, potrivit profilului său de Facebook.

Mihai Alexandru Gherghe nu are un CV public din care să reiasă legătura sa cu domeniul culturii.

În schimb, potrivit declarației sale de avere, Gherghe este director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ADIA”, instituția subordonată Consiliului Județean Gorj care se ocupă de proiectele de apă și canalizare din județ.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…