Bătrânii din Melitopol, regiune ocupată de Rusia, au primit pensiile în bani falşi. Care a fost explicaţia autorităţilor ruse

Bătrânii din Melitopol, regiune ocupată de Rusia, au primit pensiile în bani falşi. Care a fost explicaţia autorităţilor ruse

„Reprezentanţii autorităţilor de ocupaţie din Melitopol au anunţat anterior despre apariţia rublelor contrafăcute în oraş şi regiune. Acestea îi acuză pe ucraineni că au adus bancnotele false. Acest zvon nu a fost lansat întâmplător, ci cu scopul de a discredita autorităţile ucrainene şi a ascunde sumele impresionante furate de ei”, scrie RIA Melitopol .

Pe lângă faptul că ocupanţii ruşi le-au dat ucrainenilor ruble contrafăcute, ei au încercat să dea vina pe primarul Melitopolului, Ivan Fiodorov.

Oamenii au început să-şi pună nişte semne de întrebare după ce au primit, împreună cu pensia, un bileţel în care era scris că Fiodorov ar fi furat rublele reale.

„Ce legătură are primarul oraşului Melitopol cu raionul Melitopol şi cu pensiile? Dacă ştiai că jumătate din pensie e falsă - de ce ai adus-o? Cine a scris biletul? Şi de ce?”, acestea au fost doar câteva întrebări pe care bătrânii le-au avut, potrivit site-ului de ştiri deschide.md.

Anterior, aşa-zisul „reprezentant al administraţiei regionale”, colaboratorul Vladimir Rogov, a acordat interviuri presei de propagandă, în care a susţinut că pensiile pe care ocupanţii le numesc şi „ajutoare” în valoare de 10 000 de grivne, ar fi fost „pierdute” pe drum de la Moscova la Melitopol. Acum este clar că invadatorii au decis să „compenseze” banii „pierduţi” cu ruble contrafăcute.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro