Bebeluș găsit în viață după ce fusese aruncat la gunoi. Momentul emoționant a fost filmat

Bebeluș găsit în viață după ce fusese aruncat la gunoi. Momentul emoționant a fost filmat

O mamă din Indonezia și-a abandonat copilul, imediat după naștere. Plansetele fetiței au atras atenția unui localnic și au fost cele care, în cele din urmă, i-au salvat viața. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Mama nu doar că și-a abandonat copila, la scurt timp după ce i-a dat naștere. Modul în care aceasta a fost găsită este de-a dreptul terifiant.

Micuța, abandonată într-un sac de gunoi

Copila a fost descoperită de o femeie care se întorcea, marți dimineața, de la câmpurile de orez din din Kubu Raya, scrie DailyMail . Plânsetele nou-născutei au fost cele care i-au atras imediat atenția și s-a grăbit să le dea de urmă. Când a observat că un bebeluș a fost abandonat într-un sac de gunoi, martora a chemat autoritățile.

Fetița nou-născută fusese abandonată într-un sac de gunoi FOTO Viral Press

Sosiți la fața locului, oamenii legii au inspectat sacul în care se afla fetița, încă acoperită de sânge și bucăți de placentă. Polițiștii bănuiesc că ea avea mai puțin de 12 ore de viață, în momentul în care a fost găsită.

Micuța, a cărei supraviețuire este un adevărat miracol, a fost transportată la Maternitatea Nabasa pentru tratament și monitorizare. Ulterior, ea va fi dată în plasament. Între timp, polițiștii au deschis o anchetă și sunt pe urmele mamei fugare.

Era încă în viață, așa că a fost dusă la spital, unde asistentele o îngrijesc. E foarte norocoasă. Nu cred că ar fi supraviețuit dacă rezidentul nu ar fi găsit-o”, a declarat inspectorul adjunct Ade, șeful informațiilor publice pentru Poliția Kubu Raya.

Polițistul a adăugat că este al șaselea caz de abandon din zonă în ultimele luni.

Încă desfășurăm o anchetă pentru a afla cine a aruncat copilul nevinovat aici. Solicităm locuitorilor care dețin informații să ne ajute raportând la poliție, pentru ca acest caz să fie rezolvat rapid. Poate că au văzut pe cineva în zonă mai devreme în acea dimineață.”, a mai adăugat el.

Potrivit unui raport UNICEF, din 2020, pruncuciderea este mai puțin frecventă în Indonezia decât în ​alte țări de pe continent. Țara încă lucrează din greu pentru a reduce ratele mortalității infantile cauzate de alți factori, precum sărăcia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro