BEC a admis înregistrarea semnului USR și al altor zece partide

BEC a admis înregistrarea semnului USR și al altor zece partide

Biroul Electoral Central (BEC) a admis, în ședința de joi, înregistrarea semnului electoral al Uniunii Salvați România (USR), precum și al altor zece partide, informează un comunicat de presă al instituției.

Au mai fost admise semnele electorale ale următoarelor formațiuni politice: Partidul Puterii Umaniste (Social — Liberal), Partidul Verde, Partidul Socialist Român, Partidul România Mare, Partidul Republican din România, Partidul "Blocul Unității Naționale", Partidul Vrancea Noastră, Partidul Ecologist Român, Partidul Romilor Democrați, Partidul Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor.

De asemenea, BEC a adoptat și o decizie care vizează aplicarea dispozițiilor art. 67 alin. (7) din Legea 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit acestei decizii, prevederile art. 67 alin. (7) din Legea 208/2015 prin care se interzice cumpărarea de spații de emisie în vederea difuzării de clipuri sau emisiuni electorale se referă exclusiv la cumpărarea de spații de emisie în afara emisiunilor notificate Consiliului Național al Audiovizualului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?