Becali a reclamat un prejudiciu de 1500 de euro după ce hoții i-au furat trei oi de pe o pășune

Becali a reclamat un prejudiciu de 1500 de euro după ce hoții i-au furat trei oi de pe o pășune

Poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat că vineri, 4 noiembrie, i-au fost sustrase trei oi care se aflau la păşunat pe un teren extravilan din apropierea Bd. Pipera - Voluntari, judeţul Ilfov.

Potrivit unor surse judiciare, oile îi aparţin omului de afaceri Gigi Becali.

Conform unui comunicat al IPJ Ilfov, la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari, care au efectuat activităţile de cercetare.

Sâmbătă, în jurul orei 20.30, poliţiştii au depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau doi tineri, în vârstă de 17 şi respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere.

Prejudiciul reclamat este de 1.500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii oraşului Voluntari, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În urmă cu doi ani și jumătate, Gigi Becali a fost filmat cu oile pe stradă. Patronul celor de la FCSB a ieșit, pe 13 martie 2022, cu turma de oi și a traversat o șosea din zona Pipera.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante