Becali are deja următorul antrenor pentru FCSB: Vine liber de contract

Becali are deja următorul antrenor pentru FCSB: Vine liber de contract

FCSB oferă, începând de astăzi dimineață, un post de executant al lui Gigi Becali (64 de ani), după ce Nicolae Dică (42 de ani) a renunțat la funcția de secund al patronului, după trei luni de umilințe. Pentru Dică, totul a culminat cu tirada finanțatorului de după eșecul cu Universitatea Cluj (1-2).

Gigi Becali a transformat FCSB într-o glumă proastă. FOTO: Arhiva Adevărul

E foarte greu de crezut că înlocuitorul lui Dică va apuca să semneze contractul până joi, când e următorul meci al formației din Berceni, cu West Ham, pe Arena Națională (ora 22.00, Pro Arena). Cel mai probabil, partida respectivă va fi gestionată de cuplul Viorel Tănase – Mihai Pintili, sub supravegherea lui Gigi Becali.

Apoi însă, în derby-ul de duminică (ora 21.00), cu Rapid, sunt șanse mari ca pe bancă să debuteze Ilie Poenaru (45 de ani). Acesta e principalul favorit pentru postul de antrenor la FCSB, după plecarea lui Dică. Pe lângă faptul că e pe placul lui Becali, Poenaru tocmai a și devenit liber de contract. Pentru că, în această dimineață, s-a anunțat plecarea sa de la UTA.

La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staffului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor“, a anunțat formația arădeană.

Ilie Poenaru a făcut o treabă foarte bună la Academica Clinceni. FOTO: Arhiva Adevărul

Ilie Poenaru a făcut o treabă foarte bună la Academica Clinceni. FOTO: Arhiva Adevărul

E foarte posibil chiar ca Poenaru să fi cerut rezilierea acordului cu UTA din dorința de a merge la FCSB, primind niște semnale clare că Dică are zilele numărate acolo. Ilie Poenaru s-a remarcat, ca antrenor, la Academica Clinceni, unde a stat între ianuarie 2018 – septembrie 2021. Bilanțul său: 146 de meciuri, 59 de victorii, 36 de remize, 51 de înfrângeri.

De la Clinceni, Poenaru a plecat pe fondul problemelor financiare. Doar că nu și-a ales bine următorul loc de muncă. Pentru că, ajuns la Gaz Metan Mediaș, a dat de o altă grupare muribundă, drept pentru care a stat pe bancă, între septembrie 2021 – februarie 2022: 20 de meciuri, 6 victorii, 5 remize, 9 înfrângeri.

În fine, aventura lui Poenaru la UTA a început în mai 2022 și a inclus 18 meciuri oficiale: 5 victorii, 5 remize, 8 înfrângeri. El a lăsat echipa arădeană pe locul 15 din 16, retrogradabil, cu 16 puncte strânse în 16 meciuri. Dacă va bate palma cu FCSB, Poenaru se va reuni cu David Miculescu, fotbalistul pe care formația din Berceni l-a transferat pentru 1,7 milioane de euro de la UTA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante