Becali, despre judecătorul care l-a condamnat în dosarul 'Valiza': A fost o bucurie; nu mi-a dat mult

Becali, despre judecătorul care l-a condamnat în dosarul 'Valiza': A fost o bucurie; nu mi-a dat mult

Omul de afaceri George Becali a declarat că magistratul Ionuţ Matei, cel care a făcut parte din completul care l-a condamnat în dosarul "Valiza", "nu a fost aşa de rău", deoarece i-a dat o pedeapsă de doar trei ani, în timp ce alţi condamnaţi primeau şi zece ani închisoare.

 

    Becali s-a prezentat joi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecătorească, el având mai multe interdicţii după ce şi-a executat pedeapsa cu închisoarea.

 

    Din completul de judecată care va decide reabilitarea face parte şi Ionuţ Matei, considerat unul dintre cei mai duri magistraţi din România.

 

    "Nu a fost aşa rău, a fost şi într-un fel o bucurie, Ionuţ Matei m-a condamnat, dar nici nu mi-a dat mult atunci. Când îţi dădea şapte, opt, nouă, zece ani, mie nu mi-a dat aşa mult. El mie mi-a dat doi ani. A fost şi o bucurie să îl văd (...). Să îl vezi pe un om, în alte momente când tremurai în faţa lui, acum a fost aşa relaxat. Sunt nişte trăiri, nişte bucurii totuşi. Apari în faţa unui judecător, erai la mâna lui, acum nu mai eşti la mâna lui. Eşti faţă în faţă. Atunci eu nu prea tremuram, dar trebuia să tremuri. Când veneam în cătuşe la alte procese aveam emoţii, eşti om, nu eşti din fier", a spus Becali.

 

    Ionuţ Matei a făcut parte dintr-un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă, care l-a condamnat definitiv pe George Becali în dosarul 'Valiza' la trei ani de închisoare cu executare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…