Becali: Grațierea trebuie dată; propun ca pedeapsa pentru abuz în serviciu să rămână neschimbată

Becali: Grațierea trebuie dată; propun ca pedeapsa pentru abuz în serviciu să rămână neschimbată

Omul de afaceri George Becali propune ca pedeapsa pentru abuz în serviciu să rămână neschimbată.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

El a participat luni la dezbaterea publică privind proiectele de OUG privind grațierea și modificarea Codurilor penale .

"Dimineață m-am dus și am modificat, mi-e jenă de oamenii ăia (protestatari — n.r.) și am spus între trei și patru ani să se dea grațierea. Știți de ce? Pentru că nu știu la pușcărie niciun politician care are între trei și patru ani pedeapsă", a spus Becali, la intrarea în Ministerul Justiției.

Becali a arătat că inițiatorii proiectelor ar trebui să țină cont de părerea oamenilor care au protestat în stradă.

"Grațierea trebuie dată, că știu ce e acolo și de aceea sunt aici. Dar nu se poate așa, ce au făcut ei. Normal că oamenii au ieșit în stradă și le dau dreptate. (...) Dacă tu faci un proiect de grațiere numai pentru abuzul în serviciu, atât ai, abuzul în serviciu și accidente rutiere. Dacă tu propui schimbarea codurilor, deci abuzul în serviciu era de la 5 ani la 15 ani. S-a schimbat de la 2 la 7 ani și acum o treci la trei ani de parcă ar fi mărturie mincinoasă... normal că oamenii ies. (...) 20.000 — 30.000 să fie sănătoși, țara nu se conduce cu 20 sau 30.000 de oameni, dar au ieșit iar 50.000, au ieșit o sută de mii, (...) dacă semnează petiție și tot trebuie să ții cont", a adăugat omul de afaceri, adăugând că va propune ca pedeapsa pentru abuz în serviciu să rămână neschimbată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…