Becali negociază transferul lui Olaru la alt club: Ei au oferit 5 milioane. Eu am spus că fără 7 milioane nu îl dau

Becali negociază transferul lui Olaru la alt club: Ei au oferit 5 milioane. Eu am spus că fără 7 milioane nu îl dau

Becali a menţionat că vrea să aducă un atacant la FCSB, dar nu a văzut în România ceea ce îşi doreşte.

“Au fost la mine acasă, eu am cerut 8 milioane (de euro), ei au dat 5 şi eu am spus, fără 7 milioane nu îl dau. Acum rămâne să vedem. Asta nu pot să vă zic, ce club era. Nu e ofertă de 7,5. L-aş da eu. Dar ei au oferit 5, asta e oferta lor. Pe mine mă ambiţiona dacă era mai bogat Rapidul decât mine. Dar un este. Plus de asta am o relaţie bună cu Şucu, un om de calitate. Eu vreau un atacant. Dar nu găsesc în România ce atacant vreau eu. Da, îl vreau pe Miculescu, dar cu 500.000. Păi dau eu un milion? Ce, sunt nebun? Deocamdată nu vreau un atacant, ceea ce vreau eu. Mie îmi plăcea Omrani. Nu ştiu ce-o fi făcut. A cerut salariu mare, vreo 50.000 pe lună. Nici pe Olaru nu îl vindeam dacă nu erau problemele cu războiul. Am început să bag eu bani”, a spus Gigi Becali.

Potrivit ProSport, Olaru ar fi dorit de o echipă din Emiratele Arabe Unite. Patronul FCSB ar fi decis să încheie afacerea cu arabii, iar în urma înţelegerii Dariu Olaru ar urma să aiba un salariu de peste un milion de euro, care poate creşte exponenţial dacă se va adapta rigorilor campionatului din Emirate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...