Becali: Nu am văzut aşa ceva în 22 de ani. Dacă vrea să îşi dea demisia Dică, nu îl mai refuz

Becali: Nu am văzut aşa ceva în 22 de ani. Dacă vrea să îşi dea demisia Dică, nu îl mai refuz

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, la Digisport, că dacă tehnicianul Nicolae Dică vrea să îşi dea demisia nu îl mai refuză, potrivit News.ro.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

„Nu am văzut aşa ceva de 22 de ani. Nu mai joacă niciunul. De vină e antrenorul. Dar eu nu mai dau oameni afară, asta e! Ce am făcut, am făcut, dar dar dacă vrea să-şi dea demisia, nu îl mai refuz. Dică rămâne până în vară”, a spus Becali.

Universitatea Cluj a furnizat surpriza etapei cu numărul 16 din SuperLiga: echipa antrenată de Eugen Neagoe s-a impus în fața celor de la FCSB, pe teren propriu, scor 2-1.

Gazdele au marcat prin Thiam ('32) și Filip ('40) și au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Romario Pires ('57).

FCSB a redus din diferență din Cordea ('87), dar nu a reușit să egaleze.

Grație acestui succes, U Cluj a acumulat 17 puncte și a urcat pe locul 11 în clasament. De cealaltă parte, FCSB (care venea după patru victorii consecutive în SuperLiga) se află pe locul 7, cu 20 de puncte (are două meciuri mai puțin disputate).


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”