Becali „turbează“: Pintilii, suspendat și amendat oficial! Ce urmează după deciziile de astăzi

Becali „turbează“: Pintilii, suspendat și amendat oficial! Ce urmează după deciziile de astăzi

FCSB merge bine în 2023, cu patru victorii, o remiză și o singură înfrângere, în primele șase etape disputate în acest an, însă vicecampioana Superligii tocmai a primit o lovitură grea! Pentru că, astăzi, a venit anunțul deciziilor luate de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal în cazul lui Mihai Pintilii (38 de ani).

Gigi Becali, patron și antrenor la FCSB

Angajat, oficial, ca „delegat“ al FCSB-ului, însă, în realitate, antrenorul care preia comenzile patronului Gigi Becali - sunt transmise de pe margine de Leo Strizu (55 de ani), antrenorul principal din acte - Pintilii a fost suspendat patru etape și amendat cu suma de 6.800 de lei (1.360 de euro) de Comisia de Disciplină. Și FCSB a fost sancționată de comisie, cu suma de 10.000 de lei (2.000 de euro).

Mihai Pintilii, executantul patronului la FCSB

Mihai Pintilii, executantul patronului la FCSB

Verdictul de astăzi poate fi atacat, ca de obicei, la Comisia de Apel. În acest moment însă, la ce sancțiuni au fost anunțate oficial, Pintilii va lipsi de pe bancă la ultimele trei meciuri din sezonul regulat, cu Petrolul (acasă), UTA (în deplasare) și Sepsi (acasă), plus primul joc din play-off în care, deocamdată, nu se știe adversara FCSB-ului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa