Becali vinde tot: Încă o plecare iminentă după ce l-a dat pe Tănase. Afacere de cinci milioane de euro

Becali vinde tot: Încă o plecare iminentă după ce l-a dat pe Tănase. Afacere de cinci milioane de euro

FCSB a rămas fără golgheterul ei, Florin Tănase (27 de ani), cu o zi înaintea unui meci crucial, cel cu Saburtalo (Georgia) din turul II preliminar al Conference League. După cum Adevărul a scris aici, fotbalistul va pleca, astăzi, în China, aşa cum a confirmat şi Gigi Becali.

O asemenea mutare era de neconceput, pe vremuri, la clubul patronat de latifundiarul din Pipera. Nu pentru că FCSB n-ar mai fi vândut jucători, ci pentru că refuza să se despartă de oameni de bază, înaintea accederii în grupele unei competiţii UEFA. De unde veneau sume mari. Acum însă, după 0-1 cu Saburtalo în tur, perspectivele roş-albaştrilor sunt sumbre. Şi dacă ar trece de formaţia georgiană, FCSB, la cum arată acum, are şanse mici să ajungă în grupele Conference League.

Probabil, de aceea, Gigi Becali a şi început să vândă tot, în încercarea de a-şi echilibra bugetul. După ce a anunţat plecarea lui Tănase, latifundiarul a dezvăluit, tot la Pro Arena (fostul sport.ro), că şi Darius Olaru e pe picior de plecare.

Ce a spus Gigi Becali?

*E vorba să plece şi Olaru în altă parte. Eu am avut ofertă de 5 milioane de euro, dar n-am acceptat. Am cerut 7 milioane de euro, dar l-am lăsat la 6 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai multe, o să vedeţi.

*O să vină şi vreo patru jucători, dacă nu mai dau bani de la mine.

*În locul lui Cordea ne trebuie un înlocuitor şi încă unul pentru Ianis Stoica. Şi în locul lui Tănase unul. Trebuie patru jucători să aducem. N-a zis Tănase că n-avem lot!?

*Avem lot subţire, el (n.r. - Florin Tănase) are dreptate. Trebuie să ai soluţii pe bancă, să-ţi ofere un plus. Acum am curaj, pentru că am scăpat de Tănase. Îl iubeam! Mă despart de un prieten, nu de un fotbalist.

*Mă interesează Safranko (n.r. - Pavol Safranko, un atacant slovac), da. Vom vedea ce va fi. I-am zis lui MM Stoica să-l pună pe Pintilii să ia legătura cu Dan Nistor. Poate îl luăm noi. Nu ştiu ce s-a mai făcut.

*Dacă îl pot lua pe Miculescu (n.r. - atacantul David Miculescu de la UTA) cu 500.000 de euro, îl iau. Iar dacă FC Argeş îl dă pe Işfan (n.r. - mijlocaşul Alexandru Işfan) la un preţ acceptabil, îl iau. Dar nu mai fac investiţii mari.

*Am buget de 10 milioane de euro. Sunt bani pe care îi încasez, nu pe care îi dau eu. Am curaj acum. Ar putea veni chiar 4 jucători.

2017

e anul în care FCSB a ajuns ultima dată în grupele unei competiţii UEFA. Atunci, cu Nicolae Dică pe bancă, bucureştenii au jucat în grupele Ligii Europa şi au avansat şi în prima fază eliminatorie, unde au cedat în faţa celor de la Lazio: 1-0 la Bucureşti, 1-5 la Roma.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

4 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

5 „Este cea mai letală forță de luptă de pe planetă și o vom păstra așa”