Because Mom Says: Sunt zece lucruri pe care bărbații ar vrea să le transmită femeilor din viața lor și uneori nu reușesc

Because Mom Says: Sunt zece lucruri pe care bărbații ar vrea să le transmită femeilor din viața lor și uneori nu reușesc

Decalogul unei relații reușite. Un cuplu sudat nu se întâmplă pur și simplu, ci are nevoie de timp, încredere și sinceritate. Momentele dificile sunt și ele inevitabile, însă cu tact din partea amândurora, relația se poate salva.

10 idei care vă pot asigura liniștea și fericirea în cuplu. Foto Shutterstock

Există momente în cuplu când comunicarea tinde să dispară, din cauza mai multor probleme: lipsa timpului, lipsa banilor, lipsa empatiei sau apariția copiilor. Iată un top al celor mai mari dorințe nutrite de bărbați în cadrul unui cuplu, dezvăluite de revista ”Because Mom Says” (O spun mămicile).

Sunt zece lucruri pe care bărbații ar vrea să le transmită femeilor din viața lor și uneori nu reușesc. Revista pentru mămici le-a notat, ca să vină în întâmpinarea soților.

Pe primul loc, este nevoia de a se simți respectat. Arată-i bărbatului tău că-i prețuiești opiniile și deciziile. Mulțumește-i, are nevoie de apreciere ca de aer. Încurajează-l, atunci când știi că se zbate să obțină ceva ce-și dorește. Are nevoie să se simtă susținut de jumătatea sa. Nu te zgârci cu complimentele, e bărbat și e așa de plăcut să te audă cum îl lauzi!

Practic, în felul acesta îl reconfirmi , îi arăți că nu regreți că i te-ai dăruit lui.

Lasă standardul dublu și judecata. Nu mai face atâtea comparații și nu te mai victimiza. Amintește-ți c-ar trebui să fiți o echipă, iar echipa are valoare când toți membrii săi sunt uniți.

Ai încredere în partenerul tău. Încrederea este unul dintre cei mai valoroși piloni pe care construiești. Dacă ai probleme cu încrederea sau dacă ai fost trădată anterior, nu căuta să proiectezi vina asupra cuiva despre care nu știi sigur că are o vină. Nu folosi propoziții de genul ”Toți bărbații sunt la fel.” Nu sunt la fel, să știi.

Fii independentă. Altfel, te vei simți mereu încorsetată, dependentă. Fă ce-ți place și fă-o fără vinovăție. Bărbații adoră femeile care știu să aibă singure grijă de ele.

Bărbații își doresc femei sincere. Nu-ți ascunde sentimentele, nu te preface, nu mima. Bărbații își doresc să le vorbiți cu deschidere, altfel se vor simți foarte frustrați. Și nu uitați, nu le place să ghicească. Te deranjează ceva, spune-o!

Fii empatică. Nu te preocupa doar de tine sau nu minimaliza problemele masculine. Orice partener se așteaptă să fie înțeles de iubita sa.

Nu te lăsa copleșită de toane. Nimic nu urăște un bărbat mai tare decât să vină acasă și să se întrebe dacă-l vei băga în ședință sau dacă va fi dezmierdat. Lucrează la echilibrul tău interior, fii bine cu tine, dragă femeie, și vei fi bine și cu el.

Nu te minți singură. Nu trage de o relație ca de un cal mort. Nu forța lucrurile, dacă nu merge, nu merge. Nu încerca să falsifici sentimente, căci nimeni nu va ieși fericit din povestea asta.

Ai grijă de tine. Fii armonioasă, fii blândă și feminină. Nu te neglija, spunând că o să te placă oricum. Vizualul este atât de important pentru un bărbat și nimic nu-l inhibă mai tare decât o femeie neîngrijită.

Fă dragoste cu el! Nu te retrage din cuplu, căci această decizie vă va afecta relația, fără doar și poate. Dacă ai o problemă cu intimitatea, discut-o și nu te ascunde, este partenerul tău, până la urmă. Ai mai multă încredere în bărbatul tău decât în prietenele tale. Lucrurile care țin de intimitatea voastră discută-le în cuplul vostru și nu în afara lui.

Fii sociabilă. Nu te îmbufna și nu respinge orice propunere de a ieși. Nu fi morocănoasă cu amicii lui, aceasta este una dintre marile greșeli, așa au spus bărbații !

Încearcă să vă găsiți pasiunile comune. Fie că e vorba de sport, de un program preferat sau un hobby, faceți ceva împreună cel puțin o dată pe săptămână, această activitate vă va suda cuplul și mai tare.

Foto: Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia