Begu a făcut-o pe Errani să plângă: Discursul italiencei printre lacrimi despre o tragedie

Begu a făcut-o pe Errani să plângă: Discursul italiencei printre lacrimi despre o tragedie

Final trist de French Open 2023 pentru Sara Errani (36 de ani, 73 WTA). Aflată la a 13-a participare pe tabloul Roland Garros, italianca a părăsit competiția, în turul II, după o înfrângere categorică suferită în fața Irinei Begu (27 WTA): 3-6, 0-6, în doar o oră și 13 minute.

Sara Errani are 20 de victorii și 14 înfrângeri, în acest sezon

Așadar, Errani a bifat încă o participare dezamăgitoare, la Paris, departe de standardele ei înalte. În trecut, ea a jucat o finală de French Open (2012), o semifinală (2013), având și două prezențe în sferturi (2014, 2015). Acum însă, pe lângă faptul că nu mai are rezultatele de altă dată, Errani a fost și destabilizată mental, înaintea partidei cu Begu. Pentru că, potrivit Eurosport , a primit vestea decesului bunicii sale, chiar înainte de partidă. Această tragedie, coroborată cu înfrângerea de miercuri, a pus-o pe Errani la pământ. Iar după meci, ea a acordat un interviu tulburător, în care, la un moment dat, a fost copleșită de lacrimi.

Ce a spus Sara Errani?

*A fost dificil pentru mine să mă încarc cu energie pe teren. M-am simțit goală, chiar am avut un joc slab, n-am fost deloc lucidă. Am jucat foarte rău.

*Cu siguranță, sunt situații neplăcute și nu poți fi la cel mai bun nivel, în fiecare zi. Suntem sportivi profesioniști, dar nici pentru noi nu e ușor. Am ales să vorbesc despre bunica mea, cred că a fost un omagiu pentru ea.

*Ultimele zile au fost complicate, a fost și bine și rău, în același timp. Astăzi, a fost înmormântarea, n-am putut fi prezentă și asta mă face să mă simt vinovată. Pe teren, n-am putut să mă încarc deloc cu energie, să mă încurajez. Uneori, poți da mai mult, alteori mai puțin. Dar trebuie să-mi reamintesc că a fost un simplu joc de tenis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”