Begu a pulverizat-o pe Ostapenko, la Adelaide: Irina, sclipitoare. Cîrstea joacă în meciul zilei

Begu a pulverizat-o pe Ostapenko, la Adelaide: Irina, sclipitoare. Cîrstea joacă în meciul zilei

Australian Open 2023 (16-29 ianuarie) bate la ușă, iar înaintea primului Grand Slam al anului, „Țara Cangurilor“ găzduiește turneele de pregătire pentru Open-ul Vesel. La Adelaide, două românce se află pe tabloul principal: Irina Begu (34 WTA) și Sorana Cîrstea (45 WTA).

Irina Begu, prestație stelară, la Adelaide. FOTO: Arhiva Adevărul

Ambele au trecut de runda inaugurală, fază în care Irina a avut nevoie de trei seturi ca să o învingă pe Shelby Rogers (47 WTA), pe când „Sori“ s-a debarasat, în minimum de seturi, de Golubic (76 WTA). În turul II, Begu a intrat prima pe teren și a oferit o prestație stelară!

Românca în vârstă de 32 de ani a trecut de Jelena Ostapenko (18 WTA), scor 6-3, 6-0. Meciul a durat o oră și 14 minute. În primul set, Irina a revenit spectaculos, de la 1-3, pentru a câștiga: 6-3. În setul doi, Begu a fost de neoprit, iar Ostapenko de nerecunoscut, în condițiile în care a luat doar... șase puncte! În sferturile de la Adelaide, Irina Begu o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (25 de ani, 9 WTA).

Astăzi, de la ora 12.00, Sorana Cîrstea va juca și ea în turul II de la Adelaide, în meciul zilei, cu favorita numărul 1: Ons Jabeur (Tunisia, 28 de ani, 2 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990