Begu, în Top 100 cele mai bogate jucătoare din istorie: Suma la care a ajuns după ultima victorie, la Madrid

Begu, în Top 100 cele mai bogate jucătoare din istorie: Suma la care a ajuns după ultima victorie, la Madrid

Irina Begu trăiește un 2023 de vis! Pentru că tocmai s-a calificat în sferturile turneului de la Madrid, după cum Adevărul a scris aici, devenind prima româncă din ierarhia mondială, în acest moment!

Cu 10 victorii în 17 meciuri, în acest sezon, Begu rămâne în cursă pentru a atinge cea mai bună clasare din cariera ei de până acum! În august 2016, ea a fost pe 22 WTA, aceasta fiind cea mai bună poziție ocupată vreodată în ierarhia mondială. Pentru a ajunge mai sus acum, Begu mai are nevoie de două victorii, la Madrid Open 2023. Adică, de o calificare în finală.

Până să vedem cum se va descurca românca, în continuare, ea a realizat deja și o importantă performanță financiară. Pentru că va fi răsplătită cu 161,525 de euro pentru calificarea în sferturi. Ceea ce înseamnă că, până acum, sportiva de 32 de ani a adunat suma de 7,468,365 de euro, exclusiv din premiile câștigate în diferite turnee. Cu acest total, Begu ocupă locul 92 în clasamentul all-time al banilor din tenisul feminin!

În următorul meci, la Madrid, Begu va avea șansa de a pune mâna pe un cec în valoare de 308,790 de euro pentru o eventuală calificare în semifinale. Ar fi cea mai mare sumă câștigată de Irina, în acest sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…