Beizadele PSD/Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

Beizadele PSD/Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

Descindere masivă a Poliţiei în miez de noapte, la o pensiune discretă din Bucium. Aici avea loc o megapetrecere nelegală, unde absolut toate regulile specifice pandemiei erau călcate în picioare. Distracţia, stropită din belşug cu alcool, droguri şi sex, era organizată prin intermediul reţelelor sociale de doi tineri ieşeni de 31 şi 32 de ani. “Le-am închiriat toată pensiunea. Mi-au spus că vin cu nevestele gravide, cu copiii… Că e o onomastică. Nu ştiu ce-au făcut acolo”, ne-a declarat proprietarul pensiunii din strada Fundac Păun, dezvăluie ziaruldeiasi.ro.

Cei doi organizatori, unul dintre ei inginer constructor, pozează pe Facebook ca mari petrecăreţi: au numeroase poze de la evenimente similare. Mulţi părinţi de tinere fete au înroşit telefoanele încercând să dea de odraslele lor, pe care le ştiau plecate să doarmă “la o colegă”. Ziaruldeiasi.ro a aflat detalii explozive de la eveniment şi de la descindere 

Scandal uriaş la o pensiune de lux din Bucium: doi tineri “întreprinzători” fără probleme legate de constrângeri specifice pandemiei au organizat o megapetrecere, cu 100 de invitaţi, în plină pandemie. Surprinză, însă: unul dintre ei a “trădat” şi a dat totul în vileag Poliţiei. La petrecere s-au găsit cannabis şi cocaină, în camerele unor tineri. Poliţia a “spart” petrecerea chiar la miezul nopţii, iar cei doi tineri care au organizat totul au fost amendaţi. Administratorul pensiunii a spus că a închiriat imobilul unor tineri care au spus că vor veni cu soţiile gravide. Jurnaliştii Ziaruldeiasi.ro au aflat detalii picante de la petrecerea de sâmbătă noapte, petrecere “gratinată” din belşug cu alcool, sex şi droguri, în plină pandemie.

Cine sunt organizatorii

Cosmin Filoş, de 32 de ani  (FOTO DREAPTA), şi prietenul acestuia, Andrei Corbu, de 31 de ani (FOTO STÂNGA), sunt organizatorii petrecerii uriaşe ilegale de la pensiunea din Bucium, care a fost “spartă” sîmbătă noaptea. Cei doi au scăpat însă relativ uşor: poliţiştii le-au dat câte o amendă de 2.000 lei. Culmea, în plină pandemie, ei au reuşit să adune 100 de băieţi şi fete pe grupurile de Facebook, pentru a se distra.

Cosmin pozează pe Facebook ca fiind un mare petrecăreţ, cu multe fotografii de la acest gen de evenimente masive. Prietenul său, Andrei, este inginer la firma de construcţii Iasicon, şi este de asemenea un mare amator de petreceri. După ce au pus la cale evenimentul şi s-au asigurat că au mulţi invitaţi, cei doi au mers la pensiunea “Casa Noastră” din Fundac Păun, unde au închiriat întreaga pensiune. Este o locatie cotată cu nota 8,8 pe site-ul de rezervari Booking.com, si cu review-uri excelente.

Întrebaţi de către jurnaliştii “Ziarului de Iaşi” dacă ştiau de petrecerea uriaşă şi nelegală, conducerea stabilimentului a ridicat din umeri. “Mi-au spus că vor organiza o zi onomastică, maximum 20 - 30 de persoane, cât este şi capacitatea pensiunii noastre la cazare. Au subliniat că vor veni cu soţiile lor, unele gravide, cu copiii lor, şi alte familii. Aşa m-au asigurat. Le-am închiriat toată pensiunea. Sper că nu au distrus ceva pe acolo, o să vin luni să văd ce este acolo”, ne-a spus administratorul imobilului.

Pensiunea este situată în Bucium, pe strada Fundac Păun, are multe facilităţi, dar şi o vedere spre oraş excelentă, fiind situată la înălţime. Potrivit unor surse ale “Ziarului de Iaşi”, spiritele s-ar fi încins în rândul petrecăreţilor în jurul orei 23.30, după ce s-au consumat cantităţi mari de alcool, dar şi droguri, iar camerele pensiunii au devenit neîncăpătoare pentru cei 100 de tineri din ce în ce mai înfierbântaţi. O persoană ar fi sunat însă la un moment dat la Poliţie, se pare că după un conflict. De altfel, şi mai mulţi părinţi de fete, multe eleve, ar fi înroşit telefoanele atunci când au aflat că “odraslele” lor se aflau la acea petrecere, şi nu dormeau la prietenele sau colegele lor, aşa cum fiice lor le-au spus.

Droguri peste tot

Persoana care a sunat la 112 i-a pus pe jar şi pe operatorii serviciului de urgenţă, care s-au îngrijorat pe motiv că apelul, ce părea unul disperat, s-a întrerupt brusc. Apelul a fost localizat însă de operatori, la pensiunea “Casa Noastră” din Fundac Păun, iar o patrulă de Poliţie din zonă a fost dirijată spre acea locaţie depistată. “Persoana anonimă nu a putut furniza date concrete privind locaţia în care se afla, după care nu a mai răspuns la telefonul mobil, întrerupând convorbirea”, ne-au precizat sursele apropiate anchetei. Patrula care a ajuns la faţa locului avea să aibă parte de o mare surpriză: a observat în parcarea pensiunii nu mai puţin de 50 de autoturisme, şi ca urmare a solicitat “ajutoare”.

Au sosit aici imediat un echipaj de jandarmi, dar şi alte două echipaje de Poliţie de siguranţă publică. “În interior au fost depistate aproximativ 100 de persoane, care participau la o petrecere cu circuit închis, accesul fiind posibil doar pe baza recomandărilor organizatorului. Toate persoanele au fost legitimate, identificate, apoi s-a trecut la verificarea camerelor pensiunii”, au mai spus sursele. Motivul percheziţiilor: oamenii legii aveau suspiciuni, ca urmare a comportamentului unora, că s-ar fi consumat şi alte substanţe, în afară de alcool. Suspiciunile aveau să se adeverească: la etajul trei, în camerele 9 şi 12, jandarmii au găsit două pliculeţe din plastic în care se afla cocaină, iar pe holul de la ieşirea din camera 9 a fost găsit, pe un dulap, un colţ de pungă abandonat în care se afla cannabis.

De asemenea, pe o măsuţă din camera 12 au fost găsite folii din plastic în care se aflau muguri vegetali, dar şi o cutie cu folie, ce arăta precum cele folosite la depozitat substanţe psihoactive. De altfel, doi tineri au şi recunoscut poliţiştilor că drogurile le aparţin, fiind, după cum au declarat, “pentru consum propriu”. Poliţiştii au trimis la expertiză substanţele respective găsite în camere, pentru a se determina cu exactitate compoziţia lor. Totodată, pe lângă sesizările penale, oamenii legii analizează şi ce sancţiuni urmează a aplica în continuare, potrivit legii, pentru nerespectarea normelor referitoare la pandemie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Da, sunt gay! Și suntem mulți în branșă” / Primul interpret de muzică populară care își recunoaște orient…

2 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?

3 O franţuzoaică de 37 de ani, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit nebuneşte de un puşti român de 14 ani. Cum s-a…

4 Așa o fi?

5 Mesajul unui medic psihiatru înainte de a muri de COVID-19. Mama sa, profesoară, a murit de aceeaşi boală cu o…