„Belșug de toamnă la Vaslui”/Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, mesaj cu tâlc după arestarea baronului PSD Buzatu

„Belșug de toamnă la Vaslui”/Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, mesaj cu tâlc după arestarea baronului PSD Buzatu

Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, a postat pe Twitter un mesaj cu subînțeles după arestarea baronului PSD de Vaslui Dumitru Buzatu.

Într-o postare pe Twiiter, fostul șef al SRI a distribuit un articol de pe site-ul vasluiazi.ro, care îi invită pe vasluieni să „poftească” la Târgul de Toamnă organizat de Consoniliul Local Vaslui și Primăria Municipiului Vaslui.

„Belșug de toamnă la Vaslui”, a scris Hellvig în postarea prin care a distribuit știrea referitoare la Târgul de Toamnă. Internauții au înțeles că Eduard Hellvig nu se referă la Târgul de Toamnă din Vaslui, ci la „recolta” procurorilor DNA, care l-au prins în flagrant pe șeful CJ Vaslui Dumitru Buzatu.

Dumitru Buzatu a fost oprit de ofițerii anticorupție și procurorul de caz pe un drum județean, după ce plecase de la complexul privat de pescuit, unde primise geanta cu banii de la denunțătorul din dosar.

Anchetatorii i-au blocat mașina, au ieșit în fugă și l-au scos din autoturism. Aceștia i-au făcut o percheziție corporală, după care i-au percheziționat și mașina, găsind banii în portbagaj.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat