Ben Affleck a primit interdicţie să joace blackjack într-un cazinou din Las Vegas

Ben Affleck a primit interdicţie să joace blackjack într-un cazinou din Las Vegas

Actorul şi regizorul american Ben Affleck nu mai are permisiunea să joace blackjack într-un cazinou din Las Vegas, deoarece este "prea bun" la acest joc de cărţi, a declarat vineri o sursă din anturajul artistului.

Ben Affleck a primit interdicţie să joace blackjack într-un cazinou din Las Vegas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ben Affleck, în vârstă de 41 de ani, a fost întrerupt, la începutul săptămânii, de gărzile de securitate de la Hard Rock Casino, din Las Vegas, în timp ce juca blackjack, acestea spunându-i: "Eşti prea bun". Totuşi, actorul a primit permisiunea de a juca alte jocuri în acelaşi cazinou, conform sursei citate.

În timpul incidentului, Ben Affleck se afla într-o scurtă vacanţă în Las Vegas, împreună cu soţia lui, actriţa Jennifer Garner, înainte de a începe filmările la continuarea peliculei "Man of Steel: Eroul", în regia lui Zack Snyder, în care va interpreta rolul lui Batman, alături de Henry Cavill (Superman).

Recent, Ben Affleck a jucat rolul unui mogul al jocurilor de noroc online în lungmetrajul "Joc riscant/ Runner, Runner", de Brad Furman.

Pe de altă parte, potrivit site-ului tmz.com, lui Ben Affleck i s-ar fi interzis accesul pe viaţă în cazinoul respectiv deoarece ar fi numărat cărţile de blackjack, o metodă probabilistică de a prezice cărţile care vor ieşi la următoarea mână.

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Ben Affleck a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Alin Stoica, declarații revoltătoare despre România în presa belgiană

2 Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ

3 Punct de cotitură în război? / Rusia lansează în premieră rachete din Marea Azov asupra Ucrainei

4 VIDEO „Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”

5 Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”