Ben Stiller divorțează după 17 ani de căsătorie

Ben Stiller divorțează după 17 ani de căsătorie

Popularul actor american Ben Stiller a anunțat săptămâna aceasta că divorțează de soția sa, actrița Christine Taylor, după 17 ani de căsătorie, relatează online ziarul spaniol ABC.

În ultimul timp s-a văzut că la Hollywood jurământul "până când moartea ne va despărți" este o replică banală de film care are puțină valoare în viața reală, mai ales cea a actorilor.

Fostul cuplu "Brangelina" este un exemplu clar în acest sens, iar durata tot mai scurtă de rezistență a cuplurilor de actori care au trecut prin fața altarului trage un semnal de alarmă cu privire a cei care sunt protagoniștii industriei filmului la nivel mondial.

Un nou și surprinzător caz ce urmează această tendință este cel al cunoscutului actor comic Ben Stiller care săptămâna aceasta a pus capăt la 17 ani de conviețuire cu actrița Christine Taylor, care i-a fost parteneră și în multe filme.
Cei doi actori au jucat împreună în numeroase filme precum "Zoolander", "Dodgeball: A True Underdog Story", "Tropic Thunder", "Arrested Development" și din nou "Zoolander 2".

Ei au împreună doi copii, Ella de 15 ani și Quinlin în vârstă de 11 ani.

"Prioritatea noastră este creșterea copiilor noștri ca părinți dedicați și ca prieteni apropiați", au anunțat actorii într-un comunicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache