Benjamin Mendy, campion mondial cu Franța în 2018, poate înfunda pușcăria pe viață! De ce este acuzat

Benjamin Mendy, campion mondial cu Franța în 2018, poate înfunda pușcăria pe viață! De ce este acuzat

Francezul Benjamin Mendy, de la Manchester City, e acuzat de șase femei de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală. Procurorul de caz a cerut închisoare pe viață pentru fotbalist, iar judecătorul așteaptă ca jurații să se pună de acord și să ia o decizie cu majoritate de voturi.

Benjamin Mendy părăsește Curtea din Chester, după o nouă audiere. Foto EPA EFE

Presa britanică scrie că o hotărâre în cazul Benjamin Mendy se va lua în cel mai scurt timp, deși deliberările juraților durează de 13 zile, timp în care aceștia nu au reușit să obțină o unanimitate. Iar Steven Everett, judecătorul Curții din Chester, a anunțat că acceptă o decizie cu majoritate de voturi a juraților pentru a putea da verdictul final.

7 capete de acuzare de viol, una de tentativă de viol și una de agresiune

Procesul a început în luna august. Benjamin Mendy (28 de ani), fotbalist cu 293 de meciuri la Le Havre, Marseille, Monaco și Manchester City, se află în boxa acuzaților alături de prietenul său, Louis Saha Matturie. Campion mondial cu Franța în 2018, fundașul stânga suspendat de un an de Manchester City din cauza acestor probleme. Nouă capete de acuzare sunt îndreptate contra fotbalistului: șapte de viol împotriva a patru femei, o tentativă de viol (a cincea victimă), o agresiune sexuală (a șasea victimă).

Procurorul Timothy Cray l-a prezentat pe internaționalul frances drept un ”prădător sexual, un pericol pentru femei”, dar Mendy a negat tot, afirmând că a fost de fiecare dată sex consensual. Potrivit jurnaliștilor englezi, jucătorul riscă închisoare pe viață, dacă va fi găsit vinovat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”