Benny Adegbuyi, implicat într-un grav accident rutier pe A2/„Mașina e daună totală/Am fost la un pas de tragedie”

Benny Adegbuyi, implicat într-un grav accident rutier pe A2/„Mașina e daună totală/Am fost la un pas de tragedie”

Luptătorul Benny Adegbuyi a fost implicat într-un grav accident rutier pe autostrada A 2, au declarat pentru News.ro surse din cadrul poliţiei.

Benny Adegbuyi se îndrepta spre Tuzla, pentru a participa la un eveniment.

În vârstă de 38 de ani, Benny Adegbuyi este cel mai bine cotat luptător român de kickboxing.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului”, a declarat sportivul pentru GSP.ro.

Acesta zice că mașina este distrusă, dar că sunt bine, soția sa având o problemă la mână.

„Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi.”, a adăugat Benny pentru GSP.ro.

Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...