Berlusconi a afirmat că îi este puțin frică de Meloni, la o discuție într-un bar

Berlusconi a afirmat că îi este puțin frică de Meloni, la o discuție într-un bar

Silvio Berlusconi a avut o discuție într-un bar din Milano cu câțiva dintre membri de partid cărora le-a transmis că îi este puțin frică de Giorgia Meloni, cea care ar putea să devină prim-ministru după câștigarea alegerilor.

Berlusconi a afirmat că îi este puțin frică de Meloni, la o discuție într-un bar FOTO EPA EFE

El a fost întrebat de membri de partid dacă îi este teamă de Giorgia Meloni, șefa partidului de extremă dreapta.

”Imi este un pic”, a răspuns fostul premier italian.

Berlusconi a reușit să provoace și un scandal în coaliția de extremă dreapta după ce a afirmat că Matteo Salvini nu poate fi șeful guvernului deoarece nu are experiență, așa că cel mai probabil el va fi numit în funcție, după câștigarea alegerilor.

„Un lucru de care sunt destul de sigur este că vreau mai multe voturi de la Liga (partidul lui Salvini- n.n.). Ne înțelegem foarte bine cu Liga pentru că am întreținut o prietenie fructuoasă cu Matteo Salvini, care este un om de isparvă. El nu are experiență deci voi fi șeful guvernului”, a spus Berlusconi, potrivit Digi24 .

Matteo Salvini a scris pe rețelele de socializare că orice ar spune fostul premier italian, „întotdeauna îl voi iubi pe Silvio Berlusconi”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina