„Bestia din Luton”, românul care a îngrozit Marea Britanie, a fost prins în Galați

„Bestia din Luton”, românul care a îngrozit Marea Britanie, a fost prins în Galați

Românul a pătruns în casa unei familii din Luton, din sud-estul Angliei, și a lovit cu sadism trei femei, bunica, fiica și nepoata, până când le-a lăsat inconștiente, apoi le-a jefuit. Imaginile camerelor de supraveghere au șocat Anglia.

Săndel Hornea, din comună Cireșu, judeţul Brăila, a intrat în locuinţa femeilor, deghizat într-un angajat al unei firme de curierat. Le-a lovit pe cele trei femei cu o violență ieșită din comun, apoi le-a târât în bucătăria casei. A smuls o consolă de jocuri şi un decodor de satelit şi a ieşit calm pe uşă. 

 

Cele trei femei au ajuns la spital, iar adolescenta a fost operată. Atacul a avut loc în 2019, dar femeile nu şi-au revenit nici acum în totalitate.

„Fiica mea încă mai are o problemă la un ochi, iar mama mea încă are coșmaruri. Are dureri de cap și probleme neuronale. Toți cei din casă sunt încă speriați”, povestește Trong Vung Dong, ruda femeilor agresate, conform site-ului Români în UK.

 

Individul de 36 de ani a avut şi în trecut probleme cu legea. În 2007 ar fi fost dat în urmărire internațională de autorităţile din Italia pentru exploatarea sexuală a unor copii şi pornografie infantilă. Pentru aceste fapte a stat închisoare până în 2018, când a devenit beneficiar al controversatului recurs compensatoriu. 

Bărbatul a fost reţinut şi se află acum în arestul Poliţiei Galaţi. El şi-a dat deja acordul, în fata magistraţilor Curţii de Apel, pentru a fi predat autorităţilor judiciare din Marea Britanie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Vești proaste pentru Cîțu! Procurorul DNA care s-a autosesizat în dosarul vaccinurilor este cel care „l-a trim…