Bianca Andreescu, în mijlocul unui scandal cu Nike: „Îmi cer scuze față de ei!“ VIDEO

Bianca Andreescu, în mijlocul unui scandal cu Nike: „Îmi cer scuze față de ei!“ VIDEO

Bianca Andreescu (Canada, 22 de ani, 48 WTA) a trecut de franțuzoaica Harmony Tan (24 de ani, 112 WTA) la capătul unui duel care a ajuns la decisiv: 6-0, 3-6, 6-1.

Bianca Andreescu e sponsorizată de Nike. FOTO: Facebook

La un moment dat, în timpul partidei, „Bibi“ a fost încurcată serios de rochia cu care a ieșit pe teren. Pentru că, din cauza vântului, rochia se ridica prea mult. Exasperată, Andreescu i-a spus arbitrului de scaun că are nevoie de a merge la vestiar pentru a-și schimba echipamentul. Doar că, în timpul dialogului, canadianca a comis o greșeală impardonabilă: i-a spus arbitrului, cu voce tare, că ceea ce se întâmplă cu rochia e din vina celor de la Nike! Adică, firma care o plătește generos pe Bianca, pentru ca aceasta să le facă reclamă americanilor, nu să le aducă critici când joacă la US Open!

După meci, când s-a prezentat la întâlnirea cu jurnaliștii aflați în sală, Andreescu a fost chestionată din start despre acest episod. Pentru că prima întrebare adresată ei a fost legată de acest subiect. Conștientă că a comis o gafă de proporții, Andreescu a încercat din răsputeri să clarifice situația.

Ce a spus Bianca Andreescu?

*Da. Rochia mă încurca la loviturile cu forehand. Simțeam că se ridică prea mult. Bineînțeles, vântul nu ajuta situația. N-am vrut să fac un comentariu lipsit de respect în dialogul meu cu arbitrul de scaun. Încercam doar să-l conving să fiu lăsată la vestiar, fără să-mi ia una din cele două pauze pentru mersul la baie. El a fost foarte de treabă și a zis că totul e OK.

*Era de datoria mea să-mi aleg alt echipament. Vreau să-mi cer scuze, dacă am făcut vreun comentariu lipsit de respect. Iubesc brandul Nike și aș vrea să rămân cu ei până la sfârșitul vieții!

*După ce mi-am schimbat rochia, am luat alta, tot Nike. Bineînțeles! N-am altă opțiune. Vreau să rămân cu Nike pentru restul vieții mele și, încă o dată, îmi cer scuze pentru ce am spus.

VEZI CE A DECLARAT BIANCA ANDREESCU DESPRE SCANDALUL CU NIKE

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…