Bianca Andreescu, mesaj pentru Simona Halep, în română, de la Wimbledon

Bianca Andreescu, mesaj pentru Simona Halep, în română, de la Wimbledon

Bianca Andreescu, locul 50 WTA, a reușit să joace în primul tur la Wimbledon, abia joi, deși întâlnirea cu maghiara Anna Bondar era programat inițial marți! Canadianca de origine română s-a impus greu, în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-2, după aproape două ore de joc.

Bianca Andreescu e în turul 2 la Wimbledon. Foto EPA EFE

Bianca a încheiat conferința de presă cu un mesaj pentru Simona Halep, campioana de la Londra din 2019, în limba română, prin care își exprimă susținerea în complicatul caz de dopaj în care e implicată jucătoarea care a inspirat-o la începutul carierei.

„Cred că am jucat destul de bine . În primul set am făcut ceea ce trebuia să fac, dar pe iarbă este cam greu dacă nu poți să-ți ții serviciul, iar în al doilea set mi-am pierdut serviciul de două ori și ea l-a câștigat.

În setul 3 am luptat până la sfârșit și asta m-a ajutat azi. N-am jucat așa de bine pe iarbă anul ăsta. Dar cred că pot să mă descurc foarte bine dacă dau 100% și rămân concentrată. Apoi urmează sezonul din America și Canada și voi fi pe suprafața mea favorită și voi fi foarte fericită să mă întorc pe hard”, a afirmat jucătoarea cu origini românești.

Îi ține pumnii Simonei

„E păcat ce se întâmplă cu Simona Halep. Are o carieră foarte frumoasă și știu că vrea să revină . Și cred că o să revină, am încredere în ea. Da, îți țin pumnii, Simona. Sper că o să fii pe teren în curând”, a transmis Bianca Andreescu, potrivit Eurosport. Ea nu a uitat nici de fani săi din România, cărora le-a mulțumit pentru sprijin: „Mulțumesc foarte mult pentru susținere. Vă iubesc foarte mult!”, a afirmat Bianca.

În turul 2, Bibi va evolua astăzi contra ucrainencei Anhelina Kalinina, jucătoare aflată pe poziția 26 WTA care a trecut în runda inaugurală de iberica Jessica Bouzas Maneiro în două seturi, 6-4, 6-3, și care este partenera de dublu a Irinei Begu în turneul londonez.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat