Bianca Andreescu, prea țipătoare: Moment tensionat la meciul ei, la Australian Open VIDEO

Bianca Andreescu, prea țipătoare: Moment tensionat la meciul ei, la Australian Open VIDEO

Bianca Andreescu (Canada, 22 de ani, 43 WTA) a pornit ca din tun, la Australian Open 2023, făcând o veritabilă demonstrație de forță, după cum Adevărul a scris aici. Succesul obținut de „Bibi“ a fost cu atât mai important cu cât, în debutul sezonului, rezultatele ei n-au fost tocmai convingătoare, înainte de Australian Open: o victorie și o înfrângere.

Acum însă, la Melbourne, Andreescu a fost în controlul partidei cu Marie Bouzkova (Cehia, 26 WTA), cap-coadă. Presțația Biancăi, solidă, a cam scos-o din sărite pe jucătoarea din Cehia. Potrivit Eurosport, postul care transmite Australian Open, la un moment dat, Bouzkova, disperată că a mai pierdut un punct, a dat vina pe stilul mult prea zgomtos de joc al adversarei!

Bianca Andreescu, în turul II la Australian Open. FOTO: Arhiva Adevărul

Țipă prea tare!“, i-a spus Bouzkova arbitrului de scaun și, spre lauda ei, Andreescu imediat și-a cerut scuze. La final, după mingea care i-a adus victoria Biancăi, cele două jucătoare și-au dat mâna la fileu, semn că tensiunile din timpul meciului se risipiseră deja.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat