Bianca Dăgușanu, mesaj pentru cele care o critică: „Voi, iepele lui Zoro, leșinatelor împopoțonate ca pomul de Crăciun, sunteți niște imbecile retardate! Marș d-aici!/Și adunate la un loc nu faceți cât una bună”

Bianca Dăgușanu, mesaj pentru cele care o critică: „Voi, iepele lui Zoro, leșinatelor împopoțonate ca pomul de Crăciun, sunteți niște imbecile retardate! Marș d-aici!/Și adunate la un loc nu faceți cât una bună”

În urmă cu câteva zile, în familia Biancăi Drăgușanu a fost mare sărbătoare, vedeta a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale. Sofia a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani, iar mama ei i-a pregătit o petrecere de zile mari.

Bianca Drăgușanu a optat pentru o petrecere cu prințese, Sofia a avut la ziua ei animatori care întruchipau personaje Disney, chiar și un tobogan gonflabil în formă de castel.

După petrecerea pe care diva a organizat-o de ziua fiicei sale, criticile nu au întârziat să apară, aceasta a fost deranjată de faptul că cineva i-a atras atenția pentru felul în care Sofia a arătat la petrecerea de ziua ei.

Bianca Drăgușanu nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume, precizând că Sofia s-a simțit foarte bine la petrecerea de ziua ei, așa ciufulită și fără rochie cu puf.

Mai mult, Bianca a fost aspru criticată și pentru ținuta pe care a purtat-o la petrecerea fiicei sale, acolo unde erau mai mulți copii prezenți.

Aceasta a găsit o explicație și a precizat că se s-a simțit perfect și lejer în ținuta pe care a purtat-o.

„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un tobogan gonflabil, a dansat, s-a jucat la 40 de grade! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște imbecile retardate! Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca voi! Marș d-aici!

Cât despre ținuta mea, voi, iepele lui Zoro, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade șopăind de fericire! Leșinatelor împopoțonate ca pomul de Crăciun, ar trebui să pun pozele voastre aici să vă faceți comunitatea curcilor împăiate, că și adunate la un loc nu faceți cât una bună.”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat