Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai

Bianca Drăgușanu a achiziționat un apartament, în Dubai, în urmă cu doi ani, l-a mobilat și, acum, l-a scos la vânzare.

Suma pe care o cere, însă, nu este pentru oricine. Bianca Drăgușanu îl vinde cu 440.000 de euro, dar susține că va merita fiecare bănuț.

„Cine este interesat să aibă un apartament în Dubai poate să îmi scrie pe Instagram pentru detalii. O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos (....) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a spus Bianca, pe contul ei de Instagram.

După ce a anunțat că își scoate la vânzare apartamentul achiziționat, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze faptul că toate lucrurile materiale pe care le are sunt cumpărate din proprii bani, deoarece este o femeie independentă.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu se lăuda cu noua sa achiziție, o mașină de lux, în valoare de 250.000 de euro. Tot atunci, au început să circule mai multe zvonuri, conform cărora, Gabi Bădălău ar fi plătit mai mult de jumătate din prețul autoturismului.

„Tot ce am, case, mașini și ale bunuri sunt cumpărate doar de mine pt mine, deși unii ar spune că sunt primite cadou. Ar fi fost frumos dar nu e adevărat. Și asta se poate demonstra”, a completat Bianca Drăgușanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?