Bianca Drăgușanu, mesaj siropos pentru „prostul” lui Bădălău?

Bianca Drăgușanu, mesaj siropos pentru „prostul” lui Bădălău?

Bianca Drăgușanu și „prostul” lui Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pare că relația lor, care până de curând era una controversată, cu despărțiri și împăcări, este tot mai serioasă. Cei doi nu par să mai aibă neînțelegeri și, acum, după ce iubitul vedetei a divorțat oficial de fosta soție, este un bărbat liber și în acte. De curând, Bianca Drăgușanu a făcut public un mesaj emoționant. Să fie oare pentru partenerul ei de viață?! Iată ce a transmis vedeta, scrie spynews.ro .

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Gabi Bădălău?!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au certat de multe ori, de când formează un cuplu, însă de fiecare dată au ajuns, din nou, împreună, iar de o bună perioadă cei doi nu au mai dat impresia că ar avea neînțelegeri. Ba din contră, de curând, diva a făcut public, pe rețelele de socializare, un mesaj care i-ar putea fi adresat iubitului ei.

"Dragostea înseamnă să găsești pe cineva care are grijă de tine, mai bine decât ai tu!", a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, alături de un gif cu: binecuvântată.

Se pare că Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele fostului soț al Claudiei Pătrășcanu, iar acesta, dacă ar fi să interpretăm mesajul postat de vedetă, are foarte mare grijă de ea și o protejează.

"Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.", spunea, în urmă cu ceva vreme Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Câți bani au cheltuit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în vacanța din Bangkok

La jumătatea lunii octombrie, Bianca Drăgușanu a vorbit, la Antena Stars, despre câți bani s-au cheltuit în vacanța din Bangkok.

"Hotelul la care noi am stat, nu este un hotel accesibil. Era discrepanța foarte mare între lux și opulență și modul lor de viață, dar ceva foarte frumos. Eu am mâncat în fiecare zi pe street food, aproape în fieacre zi. Am stat șase zile, iar din șase zile, vreo două am mâncat la restaurantele celebre din incinta hotelurilor superbe. În rest, am mâncat în fiecare zi mâncare super fresh, fructe de mare și pește luat direct din acvariu, pus pe grătar și gătit în fața noastră, ceva superb, delicioasă, condimentele cele mai bune. Foarte accesibile, și taxiurile foarte ieftine, în jur de 5-10 lei dolari taxiul, iar mâncarea, chiar am mâncat mult de tot în vacanța asta, mâncarea nu a depășit 70 de euro, dar la modul două persoane, și cam tot ce vezi cu ochii.", a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...