Bianca Drăgușanu, printre vedetele Kanal D2. Ce emisiune va prezenta FOTO

Bianca Drăgușanu, printre vedetele Kanal D2. Ce emisiune va prezenta FOTO

Noul post, care va emite din 2 aprilie, va aduce publicului show-uri de divertisment, seriale și interviuri.

Bianca Drăgușanu va prezenta la Kanal D2 emisiunea „Detectorul de miciuni“ FOTO Kanal D

Odată cu lansarea Kanal D2, grupul Dogan Media International face un nou pas strategic transferând din mediul digital pe TV cele mai interesante producţii care au deja un impact major asupra publicului din mediul online.

Începând din 7 aprilie, de vineri până duminică, de la ora 22.00, Kanal D2 va aduce în faţa publicului, pe micul ecran, episoade noi emisiunilor „În Oglindă“, „Duet cu Alexandra“ şi „Detectorul de minciuni“, programe care s-au bucurat deja de succes pe canalul de YouTube TheXclusive.

În fiecare vineri seară, de la 22.00, va fi difuzată emisiunea „Duet cu Alexandra“, o combinaţie de interviuri, dezvăluiri şi muzică live, oferite de Alexandra Ungureanu şi invitaţii săi într-o ambianţă primitoare şi relaxantă.

„Detectorul de miciuni“, emisiunea prezentată de Bianca Drăguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seară, de la 22.00, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la detectorul de minciuni vor crea momente de amuzament şi relaxare.

Interviuri pline de emoţie şi profunzime vor dezvălui publicului larg o serie de personalităţi din diverse domenii, prin interviurile realizate de Mihai Ghiţă, la „În oglindă“, în fiecare duminică, de la 22.00.

Kanal D2 continuă tradiţia serialelor turceşti , din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18.00. În grilă se va regăsi producţia „Instinct de mamă“ („Hicran“), povestea tulburătoare a unei mame care îşi caută copilul. Totodată, din 2 aprilie, de luni până joi, de la 22.00 telespectatorii vor putea urmări serialele „Familia Borgia“, „Gomora“ şi „Sisi“.

Noua televiziune generalistă va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului „Bravo ai stil!“, cu o ediţie specială, în premieră, duminică, de la ora 19.00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...