Bianca Ghelber, superbă: A sărbătorit aurul european cu steagul României într-un mod spectaculos VIDEO

Bianca Ghelber, superbă: A sărbătorit aurul european cu steagul României într-un mod spectaculos VIDEO

România a fost „hipnotizată“, în ultima săptămână, de performanţele lui David Popovici (17 ani) la Europenele de nataţie de la Roma.

Din fericire pentru sportul românesc însă, trăim o o perioadă excepţională în care marile victorii internaţionale vin pe bandă rulantă.

Miercuri seară, aproape de miezul nopţii, a venit aurul european cucerit de Bianca Florentina Ghelber (fosta Perie), la aruncarea ciocanului. A fost un rezultat formidabil, cu conotaţii istorice pentru atletismul românesc, după cum Adevărul a explicat aici.

Imediat după triumful de la Munchen, Bianca şi-a sărbătorit succesul uriaş chiar pe pista de atletism, cu steagul României. Imaginile superbe, atât cu aruncarea care i-a adus aurul european, cât şi cu bucuria ei au fost distribuite de site-ul Europenelor de Atletism, după cum se poate vedea mai jos:

Şi pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a distribuit nişte imagini superbe cu bucuria Biancăi:

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…