Bianca Mihăiţă va exercita temporar atribuţiile de preşedinte al Comisiei de Prognoză

Bianca Mihăiţă va exercita temporar atribuţiile de preşedinte al Comisiei de Prognoză

Bianca-Diana Mihăiţă va exercita atribuţiile de preşedinte al Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNSP), în urma eliberării din funcţie a lui Ion Ghizdeanu, potrivit unei Decizii publicate joi în Monitorul Oficial.

Bianca Mihăiţă este director la Direcţia de programare economică din CNSP.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, încă de miercuri, că va semna demiterea lui Ion Ghizdeanu din funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză.

"Am decis demiterea domnului Ghizdeanu, pentru că ştiţi bancul acela: îl întreabă un lider politic cât este creşterea economică, răspunsul - cât doriţi dumneavoastră. M-a deranjat că au semnat contracte pe FSDI (Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii n.r), după ştiinţa mea chiar în perioada procedurii de învestire a Guvernului, o chestiune pe care, vă spun sincer, nu pot să o accept şi probabil în cursul zilei de azi (miercuri, n.r.) voi semna demiterea domniei sale şi vom numi pe altcineva", a spus Orban, la o conferinţă la Ministerul Finanţelor Publice.

Ion Ghizdeanu era preşedinte la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză din martie 2005. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...