Biblioteca Naţională a României - redeschisă pentru public

Biblioteca Naţională a României - redeschisă pentru public

Biblioteca Naţională a României s-a redeschis de luni, după ce, din 14 decembrie 2020, conducerea instituţiei a decis ca aceasta să se închidă pentru public din cauza evoluţiei pandemiei de COVID-19.

"Biblioteca Naţională a României s-a redeschis de astăzi, 11 ianuarie, şi vă aşteaptă de luni până vineri, între orele 8,00 - 20,00, în spaţiile libere, cu respectarea regulilor de protecţie impuse de situaţia actuală. Sperăm că vremea autentică de iarnă nu vă va împiedica să ne fiţi alături, aşa cum o faceţi de fiecare dată!", informează, luni, reprezentanţii Bibliotecii într-o postare pe Facebook .


Pe 11 decembrie 2020, Biblioteca Naţională a României informa că va fi închisă pentru public între 14 decembrie şi 11 ianuarie 2021 din cauza evoluţiei pandemiei de COVID-19 şi a necesităţii luării unor măsuri de igienizare.

"Pe fondul creşterii constante a numărului de persoane infectate cu COVID-19, se impune luarea unor măsuri suplimentare de igienizare a tuturor spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea Biblioteca Naţională a României. Totodată, efectuarea unor reparaţii curente în zona spaţiilor libere pentru lectură este programată pentru perioada imediat următoare. Pentru efectuarea tuturor acestora, între 14 decembrie 2020 şi 11 ianuarie 2021, Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public", informa BnR.

În perioada amintită, toate evenimentele culturale sau profesionale au avut loc exclusiv în mediul virtual. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…