Biden va primi protecţie suplimentară a Secret Service la Wilmington, unde ar putea rosti un discurs

Biden va primi protecţie suplimentară a Secret Service la Wilmington, unde ar putea rosti un discurs

Candidatul democraţilor la preşedinţia SUA, Joe Biden, va primi protecţie suplimentară din partea agenţilor Secret Service vineri în Wilmington, statul Delaware, unde plănuieşte să rămână încă o zi pentru un posibil discurs foarte important, conform presei locale, transmite dpa.

Biden va primi protecţie suplimentară din partea Secret Service pentru a rămâne la Chase Center din Wilmington, unde îşi are în prezent sediul împreună cu echipa sa, sub protecţia unei duzini de agenţi, scrie Washington Post, citând surse rămase anonime.

Potrivit cotidianului, agenţi suplimentari vor fi trimişi la centrul de convenţii pentru a creşte securitatea în acea incintă începând de vineri, în timp ce Biden se pregăteşte să rostească un discurs foarte important.

O purtătoare de cuvânt a Secret Service a afirmat că nu va comenta cu privire la măsurile de securitate, a mai relatat Washington Post.

Alegerile prezidenţiale extrem de strânse din SUA nu au încă un câştigător, numărarea voturilor continuând în state-cheie precum Georgia şi Pennsylvania, care ar putea înclina decisiv balanţa în lupta pentru Casa Albă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...