Bihor: Italian urmărit internaţional şi condamnat pentru trafic de droguri de mare risc, depistat la Oradea

Bihor: Italian urmărit internaţional şi condamnat pentru trafic de droguri de mare risc, depistat la Oradea

Un italian de 66 de ani, urmărit internaţional şi condamnat pentru trafic de droguri de mare risc, a fost depistat la Oradea de către poliţiştii bihoreni, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Autorităţile din Italia au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare, bărbatul fiind condamnat de autorităţile italiene la o pedeapsă de 15 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat al IPJ Bihor.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Oradea, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

La acţiune - care s-a desfăşurat în baza unui mandat european de arestare şi al unui ordin european de anchetă - au participat poliţiştii Compartimentului Urmăriri - Serviciul de Investigaţii Criminale împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor, sub coordonarea Serviciului Urmăriri al Direcţiei de Investigaţii Criminale - IGPR, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Italiene.

Potrivit sursei citate, poliţiştii bihoreni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…