Bihor: Primăria Oradea construieşte zeci de locuri de parcare în cartierul Nufărul

Bihor: Primăria Oradea construieşte zeci de locuri de parcare în cartierul Nufărul

Primăria Oradea va amenaja, în primele două luni ale anului, 82 de noi locuri de parcare în cartierul Nufărul, printr-o investiţie de aproximativ 880.000 de lei, a informat, vineri, Biroul de presă al instituţiei.

Potrivit comunicatului remis, cele 82 de locuri de parcare vor fi amenajate de către Primăria Oradea prin Direcţia Tehnică pe strada Grădina cu fragi, ca urmare a finalizării demolării clădirilor expropriate în această zonă.

Ordinul de începere a fost emis pe data de 4 ianuarie, iar termenul de execuţie este de două luni, în funcţie şi de condiţiile meteorologice care să permită finalizarea lucrărilor specifice.


Sursa foto: Primăria Oradea

"Suntem conştienţi de disconfortul creat orădenilor prin desfiinţarea parcărilor de domiciliu odată cu modernizarea bulevardului Nufărul-Cantemir. Am început amenajarea unei noi parcări, care va dispune de peste 80 de locuri. Lucrările au demarat la începutul acestei săptămâni, urmând să fie finalizate în aproximativ două luni. De asemenea, vom continua să realizăm şi alte parcări în zonă", a precizat viceprimarul Marcel Dragoş.

Valoarea investiţiei este de 879.145,80 lei, fără TVA, lucrările fiind executate de către o asociere de firme. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...