Bihor: Tânăra răpită de bărbatul care l-a împușcat pe prietenul ei a fost găsită moartă

Bihor: Tânăra răpită de bărbatul care l-a împușcat pe prietenul ei a fost găsită moartă

Tânăra care a fost răpită din fața casei și al cărei partener a fost rănit miercuri dimineața a fost găsită moartă, abandonată într-un autoturism.

Potrivit unor surse, anchetatorii au descoperit-o în jurul orei 14,30 pe un teren viran din apropierea căii ferate din cartierul orădean Ioșia. Cadavrul fetei a fost găsit într-un autoturism abandonat, împușcată în cap.

Asasinul, probabil același individ care a răpit-o din fața casei, după ce l-a împușcat pe prietenul ei, este dat dispărut în continuare.

Fata de 24 de ani a fost răpită miercuri dimineață din fața casei de pe strada Barcăului din Oradea, unde ieșise să răspundă la poartă, urmată de actualul partener. Fostul iubit venise cu flori la ea, dar, din gelozie, se pare, acesta a scos un pistol și a tras câteva gloanțe în direcția bărbatului, unul dintre ele rănindu-l. Sub amenințarea armei, a forțat-o pe fată să urce în mașina lui și a răpit-o.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu