Bihor: Tânăra răpită de bărbatul care l-a împușcat pe prietenul ei a fost găsită moartă

Bihor: Tânăra răpită de bărbatul care l-a împușcat pe prietenul ei a fost găsită moartă

Tânăra care a fost răpită din fața casei și al cărei partener a fost rănit miercuri dimineața a fost găsită moartă, abandonată într-un autoturism.

Potrivit unor surse, anchetatorii au descoperit-o în jurul orei 14,30 pe un teren viran din apropierea căii ferate din cartierul orădean Ioșia. Cadavrul fetei a fost găsit într-un autoturism abandonat, împușcată în cap.

Asasinul, probabil același individ care a răpit-o din fața casei, după ce l-a împușcat pe prietenul ei, este dat dispărut în continuare.

Fata de 24 de ani a fost răpită miercuri dimineață din fața casei de pe strada Barcăului din Oradea, unde ieșise să răspundă la poartă, urmată de actualul partener. Fostul iubit venise cu flori la ea, dar, din gelozie, se pare, acesta a scos un pistol și a tras câteva gloanțe în direcția bărbatului, unul dintre ele rănindu-l. Sub amenințarea armei, a forțat-o pe fată să urce în mașina lui și a răpit-o.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...