Bihor: Un bărbat din Giurgiu, căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii rutieri orădeni

Bihor: Un bărbat din Giurgiu, căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii rutieri orădeni

Un giurgiuvean căutat de autorităţile din Austria pentru tăinuire şi constituire de grup infracţional organizat a fost depistat de poliţiştii rutieri orădeni.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor, dat publicităţii luni, bărbatul a fost depistat duminică seara, 9 decembrie, pe DN 1, în localitatea Borş, de către poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea. Aceştia au oprit pentru control în trafic un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri orădeni, s-a constatat că autorităţile austriece au emis pe numele persoanei în cauză un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de tăinuire şi constituire a unui grup infracţional organizat, pe teritoriul Austriei.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri - Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe acesta unui procuror din cadrul Curţii de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, urmând ca luni să fie prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile din Austria. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante