Bilanţul victimelor atacului rusesc asupra administraţiei din Mikolaev a crescut la 20 de morţi

Bilanţul victimelor atacului rusesc asupra administraţiei din Mikolaev a crescut la 20 de morţi

Bilanţul victimelor atacului de marţi împotriva sediului administraţiei regionale din Mikolaev, în sudul Ucrainei, se ridică de acum la 20 de morţi, a anunţat joi Serviciul ucrainean pentru situaţii de urgenţă (SES), citat de EFE.

"La 31 martie, ora 13:00", bilanţul provizoriu "al atacului cu rachetă al inamicului împotriva clădirii administraţiei regionale" este de 20 de morţi, a indicat serviciul citat.

Echipele de salvare, potrivit SES, au scos 19 corpuri de sub dărâmături, iar o altă persoană a decedat la spital. "Acţiunile de căutare continuă", au anunţat autorităţile ucrainene.

În urma acestui atac rusesc, produs marţi dimineaţă, partea centrala a clădirii de nouă etaje s-a prăbuşit, lăsând o gaură uriaşă în structura sa.

Mikolaev se află în zona care asigură Ucrainei acces la Marea Neagră, la jumătatea distanţei dintre oraşul-port Odesa şi Herson, ocupat de forţele ruse. Din 24 februarie, ziua lansării invaziei, armata rusă a efectuat mai multe operaţiuni militare pentru a prelua controlul asupra Mikolaev, dar fără succes până în prezent. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...