Bilete metropolitane pentru transportul integrat în Capitală şi judeţul Ilfov, cu preţuri ce pornesc de la 20 de lei

Bilete metropolitane pentru transportul integrat în Capitală şi judeţul Ilfov, cu preţuri ce pornesc de la 20 de lei

Bucureştenii şi cei care vin în Capitală pot cumpăra bilete şi abonamente care le permit să călătorească integrat cu mijloacele de transport la suprafaţă, cu metroul şi cu trenul spre Aeroportul Henri Coandă, la preţuri ce pornesc de la 20 de lei şi care pot ajunge la 2.000 de lei în funcţie de perioada de valabilitate.

Asta, după ce Ordinul privind aprobarea titlurilor de călătorie metropolitane integrate pentru transportul de suprafaţă, cu metroul şi cu transportul pe calea ferată pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti-Ilfov, a fost publicat miercuri în Monitorul Oficial.

Comercializarea titlurilor de călătorie metropolitane integrate se va face prin cele trei reţele de distribuţie: reţele suprafaţă - metrou - feroviar.

Potrivit documentului, un abonament metropolitan integrat pentru 24 de ore va costa 20 de lei pentru toate cele trei tipuri de transport, iar cel valabil 72 de ore - 40 de lei.

Un abonament metropolitan integrat cu valabilitatea o lună va costa 140 de lei pentru suprafaţă-feroviar, 140 de lei pentru metrou-feroviar şi 210 lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

Pentru şase luni, abonamentul metropolitan integrat va costa 800 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi, respectiv, metrou-feroviar, şi 1.100 de lei pentru toate cele trei tipuri.

La un an, costurile vor fi de câte 1.400 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi metrou-feroviar şi de 2.000 de lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

"Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 de ore şi 72 de ore permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafaţă, metrou şi feroviar pe ruta Gara de Nord (staţia Bucureşti Nord) - Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti-Ilfov, în intervalul orar de valabilitate, începând din momentul validării până în ultimul minut al valabilităţii pe liniile de transport de suprafaţă şi până la finalizarea călătoriei cu metroul sau trenul", se arată în ordin. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”