Bill Gates iubește din nou?

Bill Gates iubește din nou?

Bill Gates iubește din nou. La nici doi ani de când a divorțat de Melinda French, cea alături de care a avut o căsnicie de aproape trei decenii, miliardarul a fost văzut în compania unei alte femei.

Potrivit People, Bill Gates (67 de ani) a început o relație cu Paula Hurd (60 de ani), văduva lui Mark Hurd, fost CEO Oracle și Hewlett-Packard.

Cei doi au fost văzuți împreună la mai multe evenimente sportive, ultima apariție în public fiind consemnată în ianuarie, la finala masculină de la Australian Open, când Novak Djokovic l-a învins pe Stefanos Tsitsipas.

Paula Hurd a fost căsătorită cu Mark Hurd aproape 30 de ani, până la moartea acestuia, în octombrie 2019. Cei doi au împreună două fiice, Kathryn și Kelly, potrivit Știrile PROTV .

Noua parteneră a lui Bill Gates a absolvit University of Texas din Austin, acolo unde a obținut diploma de licență în administrarea afacerilor, în 1984. După terminarea studiilor, a început o carieră de zeci de ani în managementul vânzărilor.

În prezent, ea lucrează ca dezvoltator și organizator al unei game largi de evenimente ”memorabile” pentru ocazii personale, corporative și caritabile, potrivit biografiei ei pe LinkedIn.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”