BINOMUL Dâncu-Maior, LOVITURĂ DE PALAT în PSD!

Surse bine informate din PSD, dar și din PNL, confirmă faptul că BINOMUL Dâncu-Maior este la un pas de a prelua PUTEREA, printr-o lovitură de palat bine sprijinită de „forțe care vor binele țării”, în principalul partid din România. Iar tabăra Ponta a fost prima falangă care s-a închinat la noii stăpâni! Urmată de tabăra Oprea din UNPR, adică aproape toată șleahta de lingăi și politruci penali condusă acum de colonelul Steriu...

Deja, confirmă surse convergente din aproape toate partidele importante, Vasile Dâncu discută în numele PSD ca un veritabil lider. Iar de luni vor începe atacurile la Dragnea. Pe eventuala condamnare cu suspendare care nu-i mai permite să respecte prevederile noului statut. În anumite publicații a și început deja contestarea lui Dragnea după ce acesta a declarat că Olguța Vasilescu rămâne candidatul PSD deși a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA pentru luare de mită. 

Tot vineri, la Brașov, s-a mai consumat un atac fățiș la Liviu Dragnea din partea lui Constantin Niță, fostul ministru și lider al PSD Brașov până acum câteva zile.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir

2 Cine va câștiga alegerile în SUA? Predicția profesorului care nu a dat greș niciodată

3 Revoltă în Poliţie / „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi ş…

4 „Categoria valori” / Petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul Kundalini din Tei, iar Poliția spune că n-au…

5 115 milioane de euro! Istoricul dosarului Constanda. Băsescu a dat cepul