BINOMUL Dâncu-Maior, LOVITURĂ DE PALAT în PSD!

BINOMUL Dâncu-Maior, LOVITURĂ DE PALAT în PSD!

Surse bine informate din PSD, dar și din PNL, confirmă faptul că BINOMUL Dâncu-Maior este la un pas de a prelua PUTEREA, printr-o lovitură de palat bine sprijinită de „forțe care vor binele țării”, în principalul partid din România. Iar tabăra Ponta a fost prima falangă care s-a închinat la noii stăpâni! Urmată de tabăra Oprea din UNPR, adică aproape toată șleahta de lingăi și politruci penali condusă acum de colonelul Steriu...

Deja, confirmă surse convergente din aproape toate partidele importante, Vasile Dâncu discută în numele PSD ca un veritabil lider. Iar de luni vor începe atacurile la Dragnea. Pe eventuala condamnare cu suspendare care nu-i mai permite să respecte prevederile noului statut. În anumite publicații a și început deja contestarea lui Dragnea după ce acesta a declarat că Olguța Vasilescu rămâne candidatul PSD deși a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA pentru luare de mită. 

Tot vineri, la Brașov, s-a mai consumat un atac fățiș la Liviu Dragnea din partea lui Constantin Niță, fostul ministru și lider al PSD Brașov până acum câteva zile.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

2 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

5 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”