BINOMUL Dâncu-Maior, LOVITURĂ DE PALAT în PSD!

BINOMUL Dâncu-Maior, LOVITURĂ DE PALAT în PSD!

Surse bine informate din PSD, dar și din PNL, confirmă faptul că BINOMUL Dâncu-Maior este la un pas de a prelua PUTEREA, printr-o lovitură de palat bine sprijinită de „forțe care vor binele țării”, în principalul partid din România. Iar tabăra Ponta a fost prima falangă care s-a închinat la noii stăpâni! Urmată de tabăra Oprea din UNPR, adică aproape toată șleahta de lingăi și politruci penali condusă acum de colonelul Steriu...

Deja, confirmă surse convergente din aproape toate partidele importante, Vasile Dâncu discută în numele PSD ca un veritabil lider. Iar de luni vor începe atacurile la Dragnea. Pe eventuala condamnare cu suspendare care nu-i mai permite să respecte prevederile noului statut. În anumite publicații a și început deja contestarea lui Dragnea după ce acesta a declarat că Olguța Vasilescu rămâne candidatul PSD deși a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA pentru luare de mită. 

Tot vineri, la Brașov, s-a mai consumat un atac fățiș la Liviu Dragnea din partea lui Constantin Niță, fostul ministru și lider al PSD Brașov până acum câteva zile.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...