Biroul permanent al Camerei Deputaților: Votul în cazurile Voicu și Păun, miercuri după-amiază

Biroul permanent al Camerei Deputaților: Votul în cazurile Voicu și Păun, miercuri după-amiază

Ședința de plen a Camerei Deputaților în cadrul căreia vor fi dezbătute solicitările DNA de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun se va desfășura miercuri, a anunțat secretarul forului legislativ Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent. 

Mircovici a precizat că prezentarea rapoartelor Comisiei juridice în cazurile Voicu și Păun și dezbaterile parlamentare se vor desfășura miercuri între orele 12,00 și 14,00, urmând ca votul să fie dat după ora 14,00, după sesiunea de vot final pentru proiectele de lege înscrise pe ordinea de zi a ședinței de plen.

El a explicat că, în total, urmează să fie exprimate patru voturi — se vor vota separat cererile de reținere și cele de arestare preventivă.

Comisia juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil luni cererilor DNA de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”