Biroul permanent al Camerei Deputaților: Votul în cazurile Voicu și Păun, miercuri după-amiază

Biroul permanent al Camerei Deputaților: Votul în cazurile Voicu și Păun, miercuri după-amiază

Ședința de plen a Camerei Deputaților în cadrul căreia vor fi dezbătute solicitările DNA de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun se va desfășura miercuri, a anunțat secretarul forului legislativ Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent. 

Mircovici a precizat că prezentarea rapoartelor Comisiei juridice în cazurile Voicu și Păun și dezbaterile parlamentare se vor desfășura miercuri între orele 12,00 și 14,00, urmând ca votul să fie dat după ora 14,00, după sesiunea de vot final pentru proiectele de lege înscrise pe ordinea de zi a ședinței de plen.

El a explicat că, în total, urmează să fie exprimate patru voturi — se vor vota separat cererile de reținere și cele de arestare preventivă.

Comisia juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil luni cererilor DNA de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră