Bistrița-Năsăud: Accident cu cinci răniți pe un drum județean; fetiță de 10 ani, preluată de elicopterul SMURD

Bistrița-Năsăud: Accident cu cinci răniți pe un drum județean; fetiță de 10 ani, preluată de elicopterul SMURD

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă seara, într-un accident produs pe drumul județean ce străbate localitatea Șieuț din județul Bistrița-Năsăud, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe carosabil, două dintre acestea fiind în stare gravă.

Una dintre victimele grav rănite este o fetiță de 10 ani, care a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Târgu Mureș, în stare de inconștiență.

Al doilea rănit grav este un tânăr de 20 ani, pe care echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD l-a găsit de asemenea în stare de inconștiență.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Virginia Pîrlea, din primele date rezultă că șoferul, un bărbat în vârstă de 31 ani, a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe DJ 154, îndreptându-se spre șanțul de la marginea drumului, după care mașina s-a răsturnat pe carosabil.

Cauza accidentului este în curs de stabilire.

La locul accidentului au intervenit două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și două ale Serviciului de Ambulanță Județean.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?