Bistrița-Năsăud: Accident cu zece persoane implicate, pe DN 17

Bistrița-Năsăud: Accident cu zece persoane implicate, pe DN 17

Zece persoane au fost implicate într-un accident produs joi dimineața pe DN 17, în localitatea Șintereag din județul Bistrița-Năsăud, între două microbuze, unul de persoane și altul de marfă.

Microbuzul de persoane venea din Republica Moldova și se îndrepta spre Franța. Din primele date, se pare că șoferul ar fi adormit la volan și astfel a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu celălalt microbuz, care transporta legume.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, autoritățile au decis acționarea planului roșu de intervenție, însă rănile suferite de către cei accidentați nu au fost grave.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au acționat pentru descarcerarea conducătorilor auto, iar cele medicale au evaluat victimele. Dintre cele zece potențiale victime, doar trei au ajuns la spital, două la Bistrița și una la Beclean, restul suferind răni minore.

Spitalul de Urgență Județean Bistrița-Năsăud a remis, joi dimineață, un comunicat de presă referitor la starea celor două victime care au ajuns la această unitate, din care rezultă că au suferit contuzii care nu le pun viața în pericol.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au acționat pentru sprijinirea echipajelor SMURD implicate în salvarea victimelor, cercetare la fața locului, fluidizarea traficului rutier și dirijarea circulației.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Virginia Pîrlea, cercetările în acest caz vor fi continuate sub coordonarea Parchetului, pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

AGERPRES (AS — autor: Tina Țucui, editor: Dănuț Pușcașu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /