Bistrița-Năsăud: Cetățeni britanici implicați într-un accident rutier pe DN 15A, soldat cu un mort și trei răniți grav

Bistrița-Năsăud: Cetățeni britanici implicați într-un accident rutier pe DN 15A, soldat cu un mort și trei răniți grav

O mașină în care se aflau patru cetățeni britanici a fost implicată, joi dimineață, într-un accident de circulație produs pe DN 15A, care leagă Bistrița de județul Mureș, în apropierea unei treceri la nivel cu calea ferată, șoferul decedând pe loc și pasagerii, răniți grav.

Mașina în care se aflau britanicii a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în urma impactului ocupanții autovehiculului fiind încarcerați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, la fața locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD și alte două ale Ambulanței.

În mașină au fost găsite patru victime, trei adulți și un adolescent în vârstă de 16 ani. Șoferul prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar ceilalți răniți au fost extrași de echipajele de descarcerare în aproximativ 25 de minute, fiind în stare gravă.

Pentru una dintre victime s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, care a aterizat pe DN 15A pentru a prelua rănitul și a-l transporta la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Pe durata acestei intervenții, circulația pe DN 15A a fost blocată.

Din primele informații, se pare că cei patru britanici sunt voluntari ai unei fundații și au venit în județul Bistrița-Năsăud pentru a ajuta la construirea unei case pentru o familie nevoiașă.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările și cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident rutier.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”