Bistriţa-Năsăud: Circulaţie îngreunată de ninsoare pe drumurile din zona montană; drum comunal afectat parţial de o avalanşă

Bistriţa-Năsăud: Circulaţie îngreunată de ninsoare pe drumurile din zona montană; drum comunal afectat parţial de o avalanşă

Circulaţia pe drumurile publice din zona de munte a judeţului Bistriţa-Năsăud a fost îngreunată, luni după-masă, de ninsorile abundente, iar un drum comunal de pe raza comunei Rodna a fost afectat parţial de o avalanşă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, traficul pe DN 17, în zona Pasului Tihuţa, se desfăşoară în condiţii de iarnă şi se acţionează cu mai multe utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

La rândul său, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a transmis că drumul care leagă localităţile Rodna şi Valea Mare a fost blocat temporar pe un sens de mers de o cădere masivă de zăpadă.

"Pe drumul comunal dintre localităţile Rodna şi Valea Mare au fost înregistrate căderi masive de zăpadă, în unele puncte a fost blocat un sens de mers. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Rodna a intervenit cu trei utilaje pentru degajarea drumului. În momentul de faţă, drumul comunal este deschis circulaţiei rutiere", a informat CJSU.

Zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud s-a aflat luni, până la ora 15,00, sub o avertizare meteo cod galben de viscol, zăpadă troienită şi vizibilitate redusă. AGERPRES (AS - autor: Tina Dumitrescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...