Bistriţa-Năsăud: Fetiţă de 12 ani, în stare gravă după ce a căzut pe scări la şcoală

Bistriţa-Năsăud: Fetiţă de 12 ani, în stare gravă după ce a căzut pe scări la şcoală

O fetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi este în stare gravă după ce s-a accidentat la şcoală, incidentul având loc miercuri după-amiază, potrivit datelor transmise de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

"Echipajele medicale SAJ ajunse la locul solicitării au găsit fetiţa de 12 ani inconştientă, cu un traumatism cranian grav şi în episoade de convulsii repetate", a informat reprezentantul Ambulanţei.

Fetiţa a fost stabilizată şi s-a cerut intervenţia elicopterului SMURD, care a preluat victima pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Din primele informaţii, fetiţa ar fi căzut pe scări.

Incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict cu un elev mai mare, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi, în urma unui conflict verbal, ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 ani din Ciceu Mihăieşti. În urma agresiunii, victima ar fi căzut pe coridorul şcolii, rămânând inconştientă", a precizat IPJ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”